باقلوای پسته خندان موجب قتل دو فرد شد

برای تهیه ی باقلوای پسته خندان ابتدا باید اقدام به شربت آن نمایید.

شربت ساده ساده ترین چیز در این دستور است. آب را در تابه داغ بریزید تا بجوشد و شکر را اضافه کنید. وقتی شکر را آب کردید مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید تا شربت تازه بماند.

باقلوا
تهیه باقلوا
یک ورقه از خمیر فیلو را بردارید و روی یک سطح صاف قرار دهید. از برس برای پخش کامل کره استفاده کنید.

همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه خمیر فیلو با کره داشته باشید.

به یاد داشته باشید، هر یک از ورق ها باید کره داشته باشد.

مقداری از پسته های شکسته را بردارید و مانند تصویر قرار دهید.
یادم می آید وقتی بچه بودم یک کاغذ A4 برمی داشتم و به شکل استوانه در می آوردم. دقیقاً همین کار را با برگه های بالا انجام خواهید داد. آنها را به شکل استوانه درآورده و در قالب قرار دهید.

حتماً مقداری کره هم روی تابه بریزید تا نچسبد.
دوباره همین روند را تکرار کنید. اگر از خمیر موجود در تصویر استفاده می کنید، در نهایت 5 عدد رول خواهید داشت.

رول ها را به اندازه دلخواه برش دهید. من پیشنهاد می کنم هر کدام از آنها را 7 قسمت کنید.
وقتی باقلوا آماده پخت شد، با قلم مو باقی مانده کره را به رول ها اضافه کنید.

فر را با دمای 380 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.

باقلوا وقتی درست می شود که رول ها را از هم جدا کنید.
نهایی شدن باقلوا
باقلوای پخته شده را می توانید تا یک هفته در انبار نگهداری کنید. یک روز قبل از آماده شدن برای خوردن، شربت ساده را روی آن اضافه کنید. شما دو راه ممکن دارید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.