با خرمای کلگی به راحتی ریشه ی موهای خود را تقویت نمایید

خرمای کلگی اغلب در دسر یا دسر استفاده می شود زیرا طعم شیرین و غنی دارد.

اما خرما را می توان به عنوان میان وعده نیز مصرف کرد و می توان آن را به سالاد و دستور غذاها نیز اضافه کرد.

بسیاری از فواید خواجور می تواند بدن شما را سالم نگه دارد و از اینکه یک خواجور با اندازه کوچک چقدر فواید دارد شگفت زده خواهید شد.

خرما همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است و نقش بسیار زیادی در مبارزه با باکتری های مضر دارد. ب

یایید به برخی از فواید سلامتی خرما، حقایق تغذیه ای، عوارض جانبی نگاه کنیم و در مورد میوه بیشتر بدانیم!

1. سلامت قلب را ارتقا می دهد
اگر فردی با مشکلات قلبی هستید، قرار ملاقات می تواند برای شما مفید باشد. آنها حاوی تمام مواد مغذی برای سلامت قلب هستند و همچنین به کاهش فشار خون کمک می کنند.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که خرماهای خاص باعث کاهش سطح تری گلیسیرید می شوند. سطح بالای تری گلیسیرید در خون می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.

ارزش غذایی:-

100 گرم خرما حاوی 656 میلی گرم پتاسیم است.
محتوای فیبر غذایی در 100 گرم خرما 8 گرم است
نکته:- چرا برای سلامت قلب بهتر بلغور جو دوسر انجیر و خرما را امتحان نکنید؟

فواید خوردن خرما
حتما بخوانید: انواع خرما

2. هضم را بهبود می بخشد
وقتی صحبت از فواید خواجور می شود، نمی توان این نکته را کنار گذاشت!

خرما یک غذای پر فیبر است که به تنهایی عاملی عالی در بهبود هضم و تسهیل حرکات روده است.

مطالعات متعددی تأثیر مثبت خوردن خرما را بر سلامت گوارش نشان داده است.

همچنین به جلوگیری از یبوست کمک می کند و به بدن شما انرژی لازم را می دهد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.