برای تهیه شکلات مایع از چه شکلاتی باید استفاده کرد؟
دو راه اساسی برای ساخت سس شکلاتی وجود دارد: با استفاده از کاکائو، یا با استفاده از خود شکلات (میله ها، چیپس ها، تکه ها).
اکثر مردم کاکائو “معمول و طبیعی” در کابینت خود دارند و به طور خودکار از آن استفاده می کنند.
سس شکلات سفید یکی از س های مورد استفاده در تهیه دسر می باشد.
با این حال، در چند سال اخیر، استفاده از کاکائو فرآوری شده هلندی، کاکائو «تیره ویژه» و حتی کاکائو سیاه مرسوم شده است.
هر چه کاکائو تیره تر باشد، طعم آن تندتر خواهد بود.
چون با کاکائو پخت نمی کنیم، نیازی به تسلیم شدن نیست
بسته به مواد اولیه، بهتر است سس ها را تا دو هفته در یخچال بگذارید.
این به طور قابل توجهی کوتاه تر از ماندگاری شیشه های خریداری شده از فروشگاه است.
این به دلیل کمبود مواد نگهدارنده است.
اما اگر پیشبینی نمیکنید که بستهتان ظرف چند هفته تمام شود، بهاندازه کافی آسان است که در فریزر قرار دهید.
برای یخ زدایی کافی است چند ساعت در یخچال قرار دهید و در حمام آب گرم قرار دهید تا وقتی آماده استفاده شد گرم شود.
اگر جاه طلب هستید، می توانید شیشه های خود را طبق روش های استاندارد کنسرو آبکاری و آب بندی کنید.
هنگامی که بر سس های شکلاتی خود مسلط شدید، طبیعی است که بخواهید عشق مایع خود را به اشتراک بگذارید.
دستور پخت خود را به یک سوم تقسیم کنید و هر یک سوم را طعم دار کنید.
در شیشه های کوچک بریزید و با برچسب و روبان تزئین کنید و یادداشتی در مورد نیاز به یخچال اضافه نکنید.
مواقعی وجود دارد که شرایط حکم می کند که یک شیشه سس شکلات را از قفسه فروشگاه های مواد غذایی بردارید، اما هیچ چیز نمی تواند با شیشه ای که از خانه و قلب خود درست می کنید رقابت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.