شکلات تلخ با افزودن چربی و شکر به مخلوط کاکائو تولید می شود.
شکلات شیرین نشده مشروب شکلاتی خالص است که به شکلات تلخ یا شیرینی نیز معروف است.
این شکلات دست نخورده است: دانه های شکلات خالص، آسیاب شده و برشته شده، طعم شکلاتی قوی و عمیقی به آن می دهند.
معمولاً در پخت و پز یا سایر محصولاتی که شکر و سایر مواد به آن اضافه می شود استفاده می شود.
پخت شکلات زنجبیلی خارجی به بهترین شکل ممکن صورت می گیرد.
شکلات خام که اغلب به عنوان کاکائو خام شناخته می شود، همیشه تیره است و حداقل ۷۵ درصد کاکائو دارد.
شکلات ضعیف ممکن است دارای لکه های سفید رنگ در قسمت شکلات تیره باشد که به آن شکوفه شکلات می گویند.
این نشانه ای از جدا شدن شکر و/یا چربی به دلیل ذخیره سازی ضعیف است.
سمی نیست و می توان آن را با خیال راحت مصرف کرد.
شکلات ممکن است عاملی برای سوزش سر دل در برخی افراد باشد زیرا یکی از ترکیبات آن، تئوبرومین است.
مصرف بیش از حد مقادیر زیاد هر ماده غذایی سرشار از انرژی، مانند شکلات، بدون افزایش فعالیت مربوطه برای صرف کالری مرتبط، می تواند خطر افزایش وزن و احتمالاً چاقی را افزایش دهد.
شکلات خام سرشار از کره کاکائو است، چربی که در طی تصفیه شکلات از بین میرود، سپس در طول فرآیند تولید به نسبتهای متفاوتی به آن اضافه میشود.
تولیدکنندگان ممکن است چربی ها، قندها و شیر دیگری را نیز اضافه کنند که همگی باعث افزایش محتوای کالری شکلات می شوند.
شکلات برای خوردن بی خطر است مگر اینکه به مقدار زیاد خورده شود.
برخی از حیوانات، مانند سگ ها ، اگر شکلات بخورند، بیمار می شوند. افراد مبتلا به دیابت نیز ممکن است با خوردن شکلات بیمار شوند.
شکلات تلخ حاوی موادی است که فشار خون را کاهش داده و با بیماری ها مبارزه می کند.
مشخص شده است که مقدار کمی شکلات تلخ به دلیل پلی فنول موجود در شکلات، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
خوردن شکلات به مقدار متوسط ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.