با شیره خرما سفید برای خود مو بکارید

خرما منبع غلیظی از مواد مغذی ضروری، ویتامین‌ها، مواد معدنی و کربوهیدرات‌ها (CHO) است که برای حفظ سلامتی مطلوب ضروری هستند.

بیشتر CHO های موجود در خرما از قندهایی از جمله گلوکز و فروکتوز به دست می آیند.

خرما معمولا در عربستان سعودی مصرف می شود، به ویژه در زمان افطار برای تامین انرژی فوری و حفظ سطح قند خون.

با این حال، خرما ممکن است در شرایط نادری به نام عدم تحمل فروکتوز ارثی (HFI) باعث هیپوگلیسمی شود و چند خانواده با سابقه ای از این طبیعت به ما مراجعه کرده اند.

شیره خرما سفید برای تمامی رده های سنی یک تغذیه ی خوب به حساب می آید.

این گزارش نتایج اولیه یک مطالعه در حال انجام بر روی گروهی از بیمارانی است که به دنبال مصرف خرما دچار علائم هیپوگلیسمی می شوند و سال ها بدون تشخیص دقیق رنج می برند.

روش شناسی:
این گزارش بر اساس سه بیمار از یک خانواده است که در منطقه خرما در پادشاهی عربستان سعودی (KSA) زندگی می کنند. بیماران بدون دریافت هیچ پاسخ یا تشخیص قطعی به چندین مرکز پزشکی مراجعه کرده بودند تا اینکه به کلینیک گوارش بیمارستان ملک فهد دانشگاه، الخبر، عربستان سعودی ارجاع شدند.

داده ها با شرح حال دقیق و بررسی های آزمایشگاهی و تشخیص نهایی HFI در آزمون عدم تحمل فروکتوز (FIT) به دست آمد.

نتایج:
بیماران گزارش دادند که از خوردن خرما به دلیل علائم مختلف مانند نفخ، حالت تهوع و حتی افت قند خون هنگام مصرف مقادیر بیشتر، اجتناب کرده اند. علائم دیگر آنها خواب آلودگی، تعریق و لرز بود.

پس از معاینات کامل و آزمایشات آزمایشگاهی لازم بر اساس علائم فوق، FIT انجام شد و بیماران HFI تشخیص دادند.

آنها به یک متخصص تغذیه معرفی شدند که رژیم غذایی بدون فروکتوز را توصیه کرد. آنها احساس خوبی داشتند و علائمی نداشتند.

نتیجه:
HFI ممکن است تا بزرگسالی تشخیص داده نشود و ممکن است منجر به عوارض فاجعه‌بار و حتی مرگ شود.

این تشخیص تنها پس از گرفتن یک تاریخچه رژیم غذایی دقیق با پشتیبانی FIT قابل مشکوک است.

این می تواند از عوارض جدی جلوگیری کند. محدود کردن فروکتوز غذایی ممکن است علائم را در بخش بالایی از بیماران مبتلا به این اختلال تسکین دهد.

واژه‌های کلیدی: خرما، ارثی عدم تحمل فروکتوز، هیپوگلیسمی
رفتن به:
معرفی
میوه خرما یکی از قدیمی ترین درختان کشت شده است که گونه های متعددی از آن به طور گسترده در عربستان سعودی کشت می شود.

از بسیاری جهات، خرما ممکن است به عنوان یک غذای ایده آل برای ارائه طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه سلامتی در نظر گرفته شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.