با لواشک خانگی الوچه به راحتی لکه های روی پارچه را رفع نمایید

شاه پلو افتخار غذاهای ملی آذربایجان است و فقط برنج و گوشت نیست، بلکه یک شاهکار واقعی آشپزی است که تمام جذابیت غذاهای شرقی را به خود جذب کرده است. پلو تاج دار نفیس و خوشمزه با ارجمندترین و عزیزترین میهمانان پذیرایی می شود – در نان پیتا پیچیده می شود و به عنوان یک پای دلچسب بزرگ سرو می شود.

در ترکیب با ادویه جات ترشی جات، چنین ظرفی، در یک تاج طلایی ترد نان پیتا – می تواند به یک دکوراسیون واقعی میز جشن تبدیل شود. پس از همه، به نظر می رسد کاملا اصلی و غیر منتظره است.

لواشک خانگی الوچه جزو لواشک هایی می باشد که از طعم بی نظیری بر خوردار است.

لواشک

نام آن – شاهانه پلو، ظرفی است که به دلیل شباهت شکل با تاج حاکم اعظم دریافت می شود. صفت اصلی شاه پلو «گزماخ» است – پوسته لواش ترد اشتها آور که در آن پلو پخته می شود. برای پر کردن طبق دستور کلاسیک، از برنج باسماتی با اضافه کردن گوشت گاو نرم، زردآلو خشک، شاه بلوط آذربایجانی و ادویه استفاده می شود.

 

1. دستور پخت شاه پلو با گوشت بره و خشکبار مرحله به مرحله

عناصر:
برنج – 600 گرم.
گوشت (بره، گوساله) – 600 گرم.
پیاز – 2-3 عدد.
کره (گیاه) – 150 گرم.
کشمش سفید – 100 گرم.
زردآلو خشک – 100 گرم.
زرشک – 50 گرم.
کورنل – 100 گرم.
سیر – 3-4 حبه.
لواش نازک – 3 عدد.
زردچوبه
فلفل
آماده سازی:
برنج را بشویید، چند ساعت خیس کنید.
سپس بجوشانید تا نیم پز شود و زردچوبه را به آب اضافه کنید تا رنگ شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.