پسته (Pistacia vera) تنها گونه ای است که به صورت تجاری در جنس خود رشد می کند که از خانواده Anacardiaceae است. اعضای جنس Pistacia از قدیمی ترین درختان آجیل گلدار هستند و اندازه آنها کوچک تا متوسط است و با توانایی آنها در تراوش ماستیک (رزین گیاهی) مشخص می شود.
1،2 سایر گیاهان مهم اقتصادی در Anacardiaceae شامل بادام هندی (Anacardium occidentale) و انبه هستند.
درختان پسته درختان معتدل و خزان کننده ای هستند که با آب و هوای خشک، گرم و مستعد خشکسالی خاورمیانه سازگاری دارند.1،2،3 درخت پسته می تواند تا ارتفاع 10 متر (حدود 33 فوت) رشد کند و دارای برگ های مرکب پینه ای است. سه تا هفت برگچه.3،4 درختان دوپایه هستند. درختان پسته نر و ماده گل های خود را تولید می کنند.
پسته تازه بوئین زهرا جزو پسته هایی می باشد که از کیفیت و طعم بی نظیری برخوردار است.
4 درختان ماده با باد گرده افشانی می شوند و گل های سبز و قهوه ای بدون گلبرگ در اوایل تابستان تولید می کنند.
گرده افشانی شده توسط درخت نر نزدیک.
1 درخت پسته با سرعت کم بالغ می شود و معمولاً پس از هفت تا 10 سال میوه می دهد.
میوه پسته مانند بادام و سایر دروپه ها در خوشه هایی شبیه انگور بالغ می شود. میوه پسته دارای قسمتهای متعددی است: مغز (مغز) که در یک پوسته نازک و سخت (اندوکارپ) محصور شده است که با پوستهای گوشتی (مزوکارپ و اگزوکارپ) احاطه شده است.
شروع به ترک خوردن می کنند و مغز پسته داخل آن نمایان می شود.
ارقام پسته ورا در حال حاضر در بسیاری از مناطق معتدل جهان از جمله مکزیک، اسرائیل، استرالیا، کالیفرنیا، ایتالیا، یونان، آفریقای شمالی و آفریقای جنوبی رشد می کنند.
ایران و کالیفرنیا اکثریت عرضه جهانی آجیل پسته را تولید میکنند.
کالیفرنیا، آریزونا و نیومکزیکو تمام تولیدات تجاری پسته در ایالات متحده را تشکیل میدهند و کالیفرنیا 99 درصد از کل 312000 هکتار زیر کشت پسته را تولید میکند.
6 در سال 1976، اولین محصول تجاری پسته در ایالات متحده 1.5 میلیون پوند بود و به طور چشمگیری افزایش یافت و به رکورد بیش از 900 میلیون پوند در سال 2016 رسید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.