علاوه بر این، تنها یک وعده گردو، یا تقریباً یک مشت، حاوی انواع مواد مغذی مهم دیگر برای حمایت از سلامت کلی است.
از جمله 4 گرم پروتئین، 2 گرم فیبر و منبع خوبی از منیزیم (45 میلی گرم). . گردو پوست کاغذی همچنین انواع آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها را ارائه می دهد.
به گفته پروفسور اپیدمیولوژی و سلامت جامعه در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه سوتا و محقق اصلی کاردیا، لین ام. استفن، دکترا، MPH، RD، “به نظر می رسد گردو سوزنی خواران فنوتیپ بدنی منحصر به فردی دارند که مثبت های دیگر را به همراه دارد.
بر سلامتی مانند کیفیت بهتر رژیم غذایی تأثیر می گذارد، به ویژه زمانی که آنها شروع به خوردن گردو از جوانی تا بزرگسالی می کنند زیرا خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، چاقی و دیابت افزایش می یابد.
در این مطالعه مشاهدهای و طولی، که تا حدی توسط کمیسیون گردو پکان کالیفرنیا پشتیبانی میشود، اطلاعات رژیم غذایی و سلامتی از 3023 مرد و زن سیاهپوست و سفید سالم 18 تا 30 ساله در یکی از چهار مرکز صحرایی واقع در بیرمنگام، AL، شیکاگو جمعآوری و تجزیه و تحلیل شد.
IL، مینیاپولیس، MN، و اوکلند، CA، زمانی که مطالعه CARDIA در 1985-1986 آغاز شد. تاریخچه رژیم غذایی خود گزارش شده در سه نوبت در طول مطالعه گرفته شد: پایه، سال هفتم و سال 20. اندازه گیری های فیزیکی و بالینی در معاینات متعدد به مدت 30 سال انجام شد.
تاریخچه رژیم غذایی به «مصرفکنندگان گردو پوست سیاه »، «دیگر مصرفکنندگان آجیل» یا «بدون مصرفکننده آجیل» طبقهبندی شد و برای ارتباط بین عوامل خطر بیماری قلبی، از جمله مصرف رژیم غذایی، سیگار کشیدن می باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.