سس قرمز بزرگ که غذای موشهای صحرایی آفریقا بود

بیشتر سس ها در یک ظرف بیش از یک کارکرد دارند. به عنوان مثال، سسی که طعم کنترپوان را اضافه می کند، ممکن است جذابیت بافتی و بصری را نیز ایجاد کند.

سس قرمز بزرگ معمولاً یک یا چند مورد از عملکرد یا اهداف زیر را انجام می دهند.

گاهی اوقات از سس ها برای ایجاد تضاد در طعم به غذای دیگر استفاده می شود.

سس سیب با گوشت خوک کباب تازه نیز به همین منظور عمل می کند. به طور کلی هر چاشنی یا مخلوطی از غذا که در تضاد با غذای دیگری باشد یا به آن تعارف کند، می تواند سس نامیده شود.

در این مفهوم گسترده، مخلوط کره بادام زمینی و ژله اگر با هم سرو شوند، سس یک تکه نان خواهد بود.

برخی از سس‌ها برای افزودن تندی یا تندی به بخشی از غذای ملایم استفاده می‌شوند. سس ریمولاد که با میگو سرو می شود نمونه ای از سس تند است.

بسیاری از سس ها شامل تزئینی هستند که به ظرف تمام شده بافت می بخشد.

Chicken Chasseur با سس تکمیل شده با گوجه فرنگی و قارچ تقویت می شود. ظرفی که بافت مشخصی دارد، مانند خرچنگ پوسته نرم سرخ شده در تابه، با یک سس صاف تقویت می شود.

سسی که حاوی طعم مکمل بخشی از غذا باشد، جوهره آن غذا را نمایان می کند.

شیرینی ملایم مرغ با سس طعم دار ترخون افزایش می یابد. طعم غنی گوشت گاو با سس تند ساخته شده با دانه های فلفل سبز برجسته می شود که طعم کلی را عمیق تر و غنی تر می کند.

سس ها ممکن است به ظاهر غذا اضافه کنند، گاهی اوقات به عنوان پوششی که روی غذا ریخته می شود یا با برس روی غذا می ریزند تا ظاهری دلپذیر به یک ماده غیر جالب بدهد.

سس چاد فروید که با خامه یا سس مایونز و ژلاتین تهیه می شود برای پوشاندن مواد غذایی مختلف استفاده می شود.

یک سس می تواند به غذاهای کم چرب طبیعی مانند مرغ، ماهی رطوبت اضافه کند.

یک سس همچنین می تواند اثر خشک کردن برخی از تکنیک های پخت و پز، به ویژه کباب کردن، کباب کردن، تفت دادن و برشته کردن را جبران کند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.