سیب قرمز درجه یک موجب شادابی پوست صورت در افراد میانسال می شود

رضایت از ترد کردن یک سیب قرمز درجه یک و آبدار یک تجربه حسی است که افراد از گذشته تا امروز به اشتراک گذاشته اند.

سیب در هزاران گونه وجود دارد و یکی از محبوب ترین میوه ها در سراسر جهان است.

در حالی که سیب ممکن است عجیب ترین یا جالب ترین میوه به نظر نرسد، ارزش غذایی آن را نباید دست کم گرفت.

یک سیب متوسط (200 گرم) دارای 104 کالری، 0.5 گرم پروتئین، 27.6 گرم کربوهیدرات و 0.3 گرم چربی است.

سیب همچنین دارای فیبر، پتاسیم و ویتامین C است. اطلاعات تغذیه توسط USDA.1 ارائه شده است.

سیب های قرمز، سبز یا سایر انواع سیب از نظر کالری و مشخصات مواد مغذی بسیار مشابه هستند و تنها تفاوت های بسیار جزئی در کالری، فیبر و غیره دارند.
یک سیب متوسط 27.6 گرم کربوهیدرات، 4.8 گرم فیبر و تقریبا 21 گرم قند طبیعی دارد.

سیب دارای شاخص گلیسمی پایینی بین 34 تا 38.2 است.

برای تفاوت های تغذیه ای سیب پوست کنده، می توانید انتظار داشته باشید که فیبر به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

طبق گزارش USDA، سیبی که پوست آن برداشته شده است، به جای تقریباً 5 گرم با پوست، 1.5 گرم فیبر دارد.

در هر سیب متوسط کمتر از 1/2 گرم چربی وجود دارد.

سیب پروتئین کمی دارد. یک سیب متوسط فقط ۱/۲ گرم پروتئین دارد.

فیبر موجود در سیب، هضم را کند می کند و از افزایش سریع سطح قند خون پس از خوردن غذا جلوگیری می کند.

این بدان معناست که یک برنامه غذایی متوسط 2000 کالری باید حداقل 28 گرم فیبر برای سلامتی مطلوب داشته باشد.

خوردن سیب کامل با پوست بیشترین فیبر را فراهم می کند آب سیب حاوی هیچ فیبری نیست.

سیب های معمولی را می توان با آفت کش ها پرورش داد. با این حال، استفاده از آفت کش ها برای استفاده ایمن تحت نظارت دولت است.

سیب ها به طور مداوم در صدر فهرست ده ها کثیف گروه کاری محیط زیست قرار دارند.

این گروه مصرف سیب های ارگانیک، آب سیب و سس سیب را برای کاهش خطر ابتلا به نیتروزامین ها و سایر باقی مانده های آفت کش های احتمالاً ناایمن توصیه می کنند.

یک سیب متوسط دارای 4.8 گرم فیبر است، بنابراین خوردن یک یا دو سیب می تواند به شما کمک کند تا کل روزانه خود را افزایش دهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.