ظروف مسی تزیینی باعث مرگ ناگهانی یک کودک شد

رنگ مسی گرم و درخشش بی انتها احساس می شود.

کنتراست قابل توجه بین مسی بیرونی و داخل استیل یا قلع نقره ای رنگ، ظاهری منحصر به فرد به آن می دهد که با دیگر ظروف آشپزی نمی توانید آن را ببینید.

ظروف مسی تزیینی هم جنبه ی تزیینی دارد و هم استفاده از آن برای سلامتی مفید است.

مس رسانایی حرارتی بالایی دارد که آن را به یک رسانای حرارتی عالی تبدیل می کند. می تواند بسیار سریعتر از موادی مانند فولاد ضد زنگ و آلومینیوم گرم شود.

ظروف

اما چقدر سریعتر؟ برای فهمیدن این موضوع، یک آزمایش ساده انجام دادم.

قابلمه های مسی 6 لیتری و استیل ضد زنگ 6 لیتری را با 32 اونس آب سرد پر کردم و هر کدام را روی اجاق گاز روی شعله های هم اندازه گذاشتم. حرارت هر دو مشعل را همزمان روی حرارت زیاد کردم.

تست رسانایی حرارتی مس در مقابل فولاد ضد زنگ
بعد از 3 دقیقه و 17 ثانیه، آب دیگ مسی شروع به حباب زدن کرد. بعد از 4 دقیقه و 5 ثانیه به جوش آمد.

آب داخل قابلمه استیل بعد از 3 دقیقه و 35 ثانیه شروع به حباب زدن کرد و بعد از 4 دقیقه و 45 ثانیه آب به جوش آمد.

اگرچه ممکن است 40 ثانیه تفاوت زیادی به نظر نرسد، اما اگر مرتب آشپزی کنید، در زمان شما صرفه جویی می کند.

حرفه ای: پاسخگو
در زمینه ظروف آشپزی، واکنش پذیری توانایی سازگاری سریع با تغییرات گرما است. ظروف مسی به دلیل رسانایی حرارتی عالی، به طرز باورنکردنی پاسخگو هستند.

وقتی حرارت اجاق گاز را زیاد می کنید، تقریباً بلافاصله متوجه تفاوت دمای پخت تابه خواهید شد (همانطور که حرارت را کم می کنید).

واکنش پذیری در تابه هنگام پختن پروتئین هایی مانند ماهی که به دمای دقیق نیاز دارند یا تهیه سس هایی که نیاز به کاهش بدون سوختن دارند بسیار مفید است.

به دلیل این واکنش پذیری، ظروف مسی نیز گزینه ای عالی هستند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.