لوبیاها دانه های گیاهان گلدار خانواده Fabaceae هستند و جزو حبوبات طبقه بندی می شوند.
چندین لوبیا در غلاف ها یا کپسول هایی رشد می کنند که از گل ها ایجاد می شوند. حبوبات دیگر عبارتند از نخود، بادام زمینی و عدس. این حبوبات به صورت خشک، کنسرو شده یا منجمد در دسترس هستند.
آنها از نظر تغذیه ای با لوبیا چیتی ۱۴۰۱ سبز یا لوبیا مومی که در آن فرد کل غلاف را می خورد متفاوت است.
لوبیا حاوی اسیدهای آمینه است که بلوک های سازنده پروتئینی هستند که بدن برای التیام و ساختن بافت های جدید مانند استخوان، ماهیچه، مو، پوست و خون استفاده می کند. پروتئین یک ماده مغذی ضروری است.
پروتئین یک ماده مغذی حیاتی است که نقش کلیدی در حفظ و ترمیم بدن دارد. لوبیا قرمز محلی سرشار از آمینو اسیدها، بلوک های سازنده پروتئین است.
20 آمینو اسید منبع معتبر وجود دارد که 9 مورد از آنها ضروری است. لوبیا چیتی همچنین دو نوع منبع پروتئین وجود دارد: کامل و ناقص.
محصولات حیوانی، سویا و کینوا همگی پروتئین های کاملی هستند، به این معنی که آنها حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری هستند.
با این حال، از بین تمام انواع لوبیا چیتی زودرس ، تنها دانه سویا حاوی تمام 9 اسید آمینه است.
افراد می توانند پروتئین های ناقص را با مغزها، دانه ها، محصولات لبنی یا غلات در یک وعده غذایی یا در طول روز ترکیب کنند تا پروتئین کامل بسازند.
آنها همچنین نسبت به سایر منابع پروتئینی مانند گوشت و لبنیات کم چرب، کالری و چربی اشباع کمتری دارند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.