تحقیقات در مورد چگونگی واکنش گیاهان به تغییرات فصلی، ژنی را شناسایی کرده است که تأثیر عمده ای بر مکان و زمان رشد یک گونه گیاهی اصلی دارد.

این مطالعه که در ژورنال Current Biology منتشر شده است، لوبیا چشم بلبلی ایرانی توسط زیست شناسان گیاهی دانشگاه تاسمانی، جکی واندر اسکور و جیم ولر با همکاری محققان اسپانیایی و چینی انجام شد.

پروفسور ولر، سرپرست این مطالعه بین‌المللی، گفت: «کار ما عواملی را بررسی می‌کند که مدت زمان گلدهی یک گیاه را کنترل می‌کنند، و در این پروژه ما بر روی لوبیا چیتی خارجی معمولی تمرکز کردیم.

این محصول مهم در حدود 8000 سال پیش در آمریکای جنوبی و مرکزی سرچشمه گرفت، اما اکنون در سراسر جهان، عمدتاً برای استفاده به عنوان غلات خشک و همچنین به عنوان یک سبزی تازه کشت می شود.

حدود 40000 متریک تن لوبیا چیتی اقلید سبز در استرالیا تولید می شود و همچنین محصول قابل توجهی برای تاسمانی است و تولیدکنندگان محلی حدود یک چهارم کل تولید ملی را تشکیل می دهند. در سراسر جهان، تولید سالانه لوبیا خشک و لوبیا سبز در هر مورد بیش از 30 میلیون تن است.

دانشیار پروفسور ولر گفت که کار با این ماهیت به بخش کشاورزی لوبیا قرمز کپسولی طرق مختلف کمک می کند، امکان توسعه کارآمدتر گونه های بهبود یافته، ارائه گزینه های بیشتر برای کشاورزان، و امکان گسترش فراتر از مناطق رشد معمولی را فراهم می کند.

پروفسور ولر گفت: “زمان گلدهی بخش مهمی از سازگاری گیاه با محیط خود است، خواه این گیاه وحشی باشد که در طبیعت رشد می کند یا گیاه زراعی که برای اهداف انسانی رشد می کند.

  • منابع:
    1. Study tracks down the genes that spread the beans
  • تبلیغات: 
    1. سرکه ترکیبی از اسید استیک و آب است
    2. جنگ دو کشور همسایه با ظروف یکبار مصرف
    3. بسته بندی عجیب یک کادو با کارتن پلاست دردسر ساز شد!
    4. خبر کاشت زعفران در قطب جنوب همه را شگفت زده کرد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.